Vodafone City 0%

TIRANA


Në qytetin e populluar që prej epokës Paleolitike, 10.000-30.000 vjet më parë, në shtëpinë romake që daton në shekullin e III e.s u gjet një objekt i çuditshëm rrezatues. Paraardhësit tanë i referoheshin si çelësi për dimensionin tjetër për shkak të ngjyrës dhe dritës që lëshonte. Ata ruheshin të mos i afroheshin shumë, derisa u la totalisht në harresë. I kamufluar mes mozaikut me motive floreale të kësaj shtëpie, ai bashkëjetonte në simbiozë me Ilirët që banonin në qytetin antik të quajtur në atë kohë Tërana. Prova të pranisë së tij në Tiranë janë gjetur në Kalanë mesjetare të Petrelës, ndërtuar në kohën e sundimit të Perandorit Bizantin Justinianit të I, në shekullin e VI e.s., por edhe në malin e Dajtit, të cilësuar si “mushkëria e Tiranës”.Shënim: Përshkrimet e mësipërme janë krijimtari letrare ku janë përdorur edhe fakte historike

FITUESIT

1 Ramadan Jella - Samsung Galaxy S8

2 Hajri Xhaferaj - Samsung Galaxy S8

3 Neri Kore - Samsung Galaxy S8

4 Dhimitra Stamo - Samsung Galaxy S8

5 Agim Shehu - Samsung Galaxy S8

6 eno - Vodafone Smart 6 Speed

7 Saimir Kule - Vodafone Smart 6 Speed

8 Adam Nikshiqi - Vodafone Smart 6 Speed

9 margdalena cena - Vodafone Smart 6 Speed

10 Gerald Saraci - Vodafone Smart 6 Speed

11 Arlind Lleshi - Vodafone Smart 6 Speed

12 Selvana Sadikaj - Vodafone Smart 6 Speed

13 Leodison pisli - Vodafone Smart 6 Speed

14 ilir qemali - Vodafone Smart 6 Speed

15 zamira mane - Vodafone Smart 6 Speed

16 gentian kraja - Vodafone Smart 6 Speed

17 Florjan Jahaj - Vodafone Smart 6 Speed

18 ibrahim pisli - Vodafone Smart 6 Speed

19 Majlinda Bregu - Vodafone Smart 6 Speed

20 ylli koci - Vodafone Smart 6 Speed

21 Sefer Xheja - 10 GB

22 engli kokona - 10 GB

23 Lulezime gurra - 10 GB

24 Xhevit gurra - 10 GB

25 xheni rushit - 10 GB

26 Keti - 10 GB

27 Aleksander Sheti - 10 GB

28 Florjan Hasantari - 10 GB

29 geri coku - 10 GB

30 Kristi gjoka - 10 GB

ZBULO ELEMENTET

Shkarko në

Na ndiq në