Vodafone City 0%

POGRADECI


Zbulimet arkeologjike që konfirmojnë popullimin e këtij qyteti, datojnë nga Periudha Neolitike (6000 vjet para Krishtit), me popullsi dhe ndërtime në rritje gjatë periudhave të Bakrit, Broncit dhe Hekurit. Në shkrimet e lashta, mësojmë se mes rrënojave të një vendbanimi ilir dhe një kishe Kristiane me mozaikë shumëngjyrësh në fshatin Lin, fshihet njënga elementet ndihmës për të kaluar në dimensionin tjetër. Në gadishullin e Linit mozaikët që datojnë shekullin e VI – VII të magjepsin me bukurinë e tyre, por edhe gojëdhëna për perandorin Justinian të bizantit të shekullit të VI. Justiniani, perandori me origjinë ilire, në një moment kritik ka fshehur në brigjet e liqenit të Ohrit në afërsi me gadishullin e Linit një pjesë të rëndësishme të thesarit të perandorisë byzantine, ku presupozohet të ndodhen edhe disa elementë të tjerë.Shënim: Përshkrimet e mësipërme janë krijimtari letrare ku janë përdorur edhe fakte historike

FITUESIT

1 Eftjola Thoma - Samsung Galaxy S8

2 bruno hoxha - Vodafone Smart 6 Speed

3 Idlir Dervishi - Vodafone Smart 6 Speed

4 kostandin topuzi - Vodafone Smart 6 Speed

5 Ermal Kume - Vodafone Smart 6 Speed

6 Klajdi hafesllari - Vodafone Smart 6 Speed

7 igli manellari - 10 GB Internet

8 Erduart Hafesllari - 10 GB Internet

ZBULO ELEMENTET

Shkarko në

Na ndiq në