Vodafone City 0%

LUSHNJA


Përgjatë bulevardit kryesor ku shtrihet lulishtja e madhe e qytetit, janë vënë re disa shkrepëtima të dyshimta. Banorët refuzojnë të flasin për këtë. Disa mendojnë së duhet vëzhguar me kujdes stema e qytetit. Stema ka formen e një parzmoreje, e cila nënkupton mbrojtjen e qytetit. Ngjyra jeshile nënkupton fushën e gjelbër të Myzeqesë, pra aty mendohet se mund t’ja nisim me kërkime. Degët e ullirit në stemë tregojnë, se Lushnja është një vend i ngrohtë, bujqësor dhe pjellor. Pra nëntoka e saj, bart mbase çelësin për kryemendjen pjellore, për kalimin në skajin më të paimagjinueshëm.Shënim: Përshkrimet e mësipërme janë krijimtari letrare ku janë përdorur edhe fakte historike

FITUESIT

1 Eralda Sado - Samsung Galaxy S8

2 Martin Baci - Vodafone Smart 6 Speed

3 Myfarete Hyka - Vodafone Smart 6 Speed

4 Anxhelo Iljazi - Vodafone Smart 6 Speed

5 Petraq Keri - Vodafone Smart 6 Speed

6 Vangjel Keri - Vodafone Smart 6 Speed

7 Artan Iljazi - 10 GB Internet

8 Sherif Xhezairi - 10 GB Internet

9 Bujar Ajdini - 10 GB Internet

10 Vlashi Ndreka - 10 GB Internet

11 Fatbardh Mako - 10 GB Internet

12 Erlind Gjini - 10 GB Internet

13 erid Shtëmbari - 10 GB Internet

14 Rizar Toshkollari - 10 GB Internet

ZBULO ELEMENTET

Shkarko në

Na ndiq në