Vodafone City 0%

KUKESI


Mbi një brezare të krijuar nga Drini i Bardhë e Drini i Zi, shtrihej Kukësi, i banuar pandërprerë që prej epokës së Neolitit. Më 31 mars 1962, ndodh përmbytja e qytetit dhe fillon ndërtimi i Kukësit të Ri. Më 1978, e gjithë popullsia ishte zhvendosur. Mendohet se përmbytja nuk ka ndodhur rastësisht. Duheshin zhdukur gjurmët e rrugës që të çonte në dimensionin tjetër dhe elëmentet që ndihmonin për ta zbuluar. Nuk është ende e qartë nëse elementët misteriozë janë zhvendosur bashkë me popullsinë në Kukësin e Ri. Provat e para për praninë e tyre në Kukës, janë gjetur në vitin 2004, pas ndërtimit të aeroportit të Kukësit.Shënim: Përshkrimet e mësipërme janë krijimtari letrare ku janë përdorur edhe fakte historike

FITUESIT

1 Taulant Noka - Samsung Galaxy S8

2 bekim cenaj - Vodafone Smart 6 Speed

3 Artur Tershalla - Vodafone Smart 6 Speed

4 Arjan Elezi - Vodafone Smart 6 Speed

5 Andi Cenaj - Vodafone Smart 6 Speed

6 Fisnik Elezaj - Vodafone Smart 6 Speed

7 Selim Elezi - 10 GB Internet

8 semiramiza shahu - 10 GB Internet

9 Arnold Muja - 10 GB Internet

10 Artan Sinanaj - 10 GB Internet

11 Fabiola Sinanaj - 10 GB Internet

12 Trilind Gjana - 10 GB Internet

13 Bekim Halilaj - 10 GB Internet

14 Erjon Gjana - 10 GB Internet

15 klodian allaraj - 10 GB Internet

16 alfred kapica - 10 GB Internet

ZBULO ELEMENTET

Shkarko në

Na ndiq në