Vodafone City 0%

KORCA


Rreth vitit 1485, buzë lumit të Mborjes, i cili mblidhte ujërat e maleve të Moravës, kish ndaluar Iliaz Bej Mirahori. Ai vuri re një rrezatim të kuq në malet përreth, i cili pasqyrohej në ujërat e lumit. Pastaj thirri: "Këtu do të ngrihet Korça". Kështu, elementët mistikë u bënë dëshmitarë të heshtur të ngritjes dhe lulëzimit të këtij qyteti. Ata kishin qenë aty që para themelimit të qytetit, sepse zona ka qenë e banuar që nga mijëvjeçari i katërt p.e.s.. Gjurmë të pranisë së tyre në atë zonë, janë zbuluar edhe në një arkivol të shekullit II e.s, me dy farkëtarë Ilirë të gdhendur duke punuar hekurin në kudhër. Edhe Tuma e Kamenicës është fakt që tregon banimin e kësaj zone në epokën e bakrit.Shënim: Përshkrimet e mësipërme janë krijimtari letrare ku janë përdorur edhe fakte historike

FITUESIT

1 Kevin kadiu - Samsung Galaxy S8

2 mikela lera - Vodafone Smart 6 Speed

3 Areti Koti - Vodafone Smart 6 Speed

4 Nikolin Nasto - Vodafone Smart 6 Speed

5 Klevis Furxhi - Vodafone Smart 6 Speed

6 Safet Taip - Vodafone Smart 6 Speed

7 Tina Treska - 10 GB Internet

8 Ergi Pinjolli - 10 GB Internet

9 Mikel Kocaqi - 10 GB Internet

10 Kostika Kamenica - 10 GB Internet

11 Vasilika Jaupllari - 10 GB Internet

12 kledian zhuleku - 10 GB Internet

13 Kujtim agolli - 10 GB Internet

14 Heri pojani - 10 GB Internet

15 Joana Karanxha - 10 GB Internet

16 Enea Agolli - 10 GB Internet

ZBULO ELEMENTET

Shkarko në

Na ndiq në