Vodafone City 0%

GJIROKASTRA


Përshkëndritjet misterioze u shfaqën në qytetin e përhimë rreth shek. XV, pikërisht në momentin kur ushtria Otomane po sulmonte kështjellën legjendare, të ndërtuar në shek. III e.s.. Këto drita të çuditshme u pikasën edhe nga Argjiroja, e cila i mori si një sinjal domethënës. Psherëtiu, rrëmbeu djalin në gji dhe mori vendimin drastik për t’u hedhur nga bedenat bashkë me të birin për të mos iu dorëzuar armiqve. Rrezatime të çuditshme e të rralla për Argyrókastron (Gjirokastrën e sotme), janë vënë re edhe në disa shtëpi-kullë me çati dalluese të gurta dhe me ballkone të drunjta.Shënim: Përshkrimet e mësipërme janë krijimtari letrare ku janë përdorur edhe fakte historike

FITUESIT

1 LlukanKoti - Samsung Galaxy S8

2 arnel - Vodafone Smart 6 Speed

3 Evis Imeraj - Vodafone Smart 6 Speed

4 Stavro stoja - Vodafone Smart 6 Speed

5 Armand Miho - Vodafone Smart 6 Speed

6 Emin Kokalari - Vodafone Smart 6 Speed

7 Olti Kelleci - 10 GB Internet

8 Dejnis Hormova - 10 GB Internet

9 taulant loloci - 10 GB Internet

10 Ndricim Seferi - 10 GB Internet

11 Eftalia Gjini - 10 GB Internet

12 Redjan Gjini - 10 GB Internet

13 Edlira Kurti - 10 GB Internet

14 Luiz Seiti - 10 GB Internet

15 Kliton Kurti - 10 GB Internet

16 Melina Karagjozi - 10 GB Internet

ZBULO ELEMENTET

Shkarko në

Na ndiq në