Vodafone City 0%

FIERI


Në një kodër pranë detit, u themelua në vitin 587 p.e.s qyteti i Apolonisë, të cilin Ciceroni e quante: “Qyteti i madh dhe hijerëndë.” Në mbetjet e sotme të murit mbrojtës dhe të një tempulli arkaik kushtuar Artemisit, hyjneshës më të adhuruar të apoloniatëve, gjenden provat rrezatuese të pranisë së një elementi misterioz që në antikitet. Në vitin 234 e.s. Apolonia u trondit nga një tërmet dhe popullsia e saj u zhvendos disa kilometra, në Bylisin lavdiplotë, Fierin e sotëm.Shënim: Përshkrimet e mësipërme janë krijimtari letrare ku janë përdorur edhe fakte historike

FITUESIT

1 Bilbil Cekaj - Samsung Galaxy S8

2 Mariana Stamo - Vodafone Smart 6 Speed

3 Taso Shyti - Vodafone Smart 6 Speed

4 Loredana Naçi - Vodafone Smart 6 Speed

5 anisa naci - Vodafone Smart 6 Speed

6 Reasjana Trifoni - Vodafone Smart 6 Speed

7 NN - 10 GB Internet

8 Igli Bego - 10 GB Internet

9 Orges Pecukja - 10 GB Internet

10 bahir xeba - 10 GB Internet

11 Ledion Nasko - 10 GB Internet

12 Eva Bejko - 10 GB Internet

13 Devis Kondakciu - 10 GB Internet

14 Xhuliano Bushi - 10 GB Internet

15 Egi Mihaj - 10 GB Internet

16 besnik hoxha - 10 GB Internet

ZBULO ELEMENTET

Shkarko në

Na ndiq në