Vodafone City 0%

DURRESI


Menjëherë pas betejës së famshme mes Jul Çezarit dhe Pompeos në vitin 48 p.e.s. që u zhvillua në Dyrrhachium, admirimi i popujve të atëhershëm për qytetin e mrekullueshëm buzë Adriatikut, u rrit ndjeshëm. Arsyeja e këtij admirimi, por edhe e babëzisë së perandorëve të ndryshëm për ta zotëruar, ishte vetëm një dhe e padiskutueshmë. Ata diçka dinin mbi atë dritën e çuditshme që dilte në netë të veçanta, nga disa prej gurëve me të cilët është krijuar mozaiku i mrekullueshëm i Bukuroshes së Durrësit. Disa mendonin se ishin të gurë të sjellë nga zotat paganë, për ta udhëhequr njerëzimin në një tjetër dimension, sepse vinin re praninë e kësaj drite edhe në muret e trasha të kalasë, apo në rrënojat e portit antik.Shënim: Përshkrimet e mësipërme janë krijimtari letrare ku janë përdorur edhe fakte historike

FITUESIT

1 Enea Lule - Samsung Galaxy S8

2 Marinela shehaj - Vodafone Smart 6 Speed

3 Lorena manci - Vodafone Smart 6 Speed

4 Gloria Cato - Vodafone Smart 6 Speed

5 manila shehaj - Vodafone Smart 6 Speed

6 Enio Doka - Vodafone Smart 6 Speed

7 Fatbardh Hyka - 10 GB Internet

8 Dhurata Hyka - 10 GB Internet

9 elian agalliu - 10 GB Internet

10 Ardian Cakalli - 10 GB Internet

11 Sonila Dashi - 10 GB Internet

12 Dori Agalliu - 10 GB Internet

13 Flogert Hyka - 10 GB Internet

14 jurgen balla - 10 GB Internet

15 Ylli Buna - 10 GB Internet

16 Pranvera Ferhati - 10 GB Internet

ZBULO ELEMENTET

Shkarko në

Na ndiq në